5 Månader

Idag blev jag fem månader. De firades med promenad till sjön tillsammans med föräldrarna, alla hundar, mormor, gammelmoster, Holger och min syssling. Mamma bar mig i baby björnen. Jag tyckte det var roligt men blev lite irriterad när jag märkte att föräldrarna glömt att ta med fika till mig. Det kompenserade jag med att äta fem majskrokar när vi kom hem, det är verkligen gott.

Kram
Wilmer

Mmmmmajskrokar

I morse fick jag smaka gröt och lite äppeljuice när jag vaknade. Det tyckte jag var gott.
Till lunch fick jag potatismos och till mellanmål majskrokar, allt smakade mumsigt så jag hoppas att föräldrarna fortsätter att ge mig "riktig mat" nu när jag fått smak på det.

I söndags kom farmor och farfar hit och stannade tills igår kväll. Jag har fått en hel massa uppmärksamhet och det gillar jag. Om man inte tittar på mig och är med mig så ropar jag ilsket.
Jag sitter ganska bra nu och gillar att sitta på golvet i min brors rum och leka med leksakerna. Min bror är min bästa vän, jag skrattar med hela kroppen när jag ser honom. Hundarna är också roliga och gör mig lycklig när de är i närheten.

Kram
Wilmer

BVC-besök

Igår var det dags för mig att hälsa på Carina på BVC igen. Mamma och jag plockade upp farmor på vägen dit så att hon fick hänga med och träffa Carina och ser hur det går till när man väger, mäter och ger mig spruta.
Jag gallskrek när jag fick sprutan, det svider faktiskt!
Jag hade blivit 65,5 cm lång och väger nu 8980 gram.

Efter BVC åkte vi bort på stan och åt lite och drack kaffe. När vi satt där så kom Jörgen och Algot. De betämde sig för att åka med oss till mormor så vi sa hejdå till farmor och åkte till Kolmården.


Mormor ordnade fika och när jag såg Algot äta bulle så blev jag så sugen att jag började smacka med munnen. Då fick jag ett smörgåsrån att mumsa på som var jättegott! När jag råkade tappa det så ropade jag lite irriterat.
Jag lekte med min kusin och han var väldigt snäll mot mig och lät mig låna leksaker och plockade ut knäckebröd ur skåpet till mig ifall jag skulle bli hungrig.


Det var härligt att se Holger, pappa och husdjuren när vi kom hem på kvällen.

I natt vaknade Holger och var pigg, han var snäll och väckte mig så att jag inte skulle missa något roligt. Det händer titt som tätt att vi går upp på nätterna och leker i några timmar. Det gillar jag!


Kram
Wilmer

Pappa och jag

Idag var mamma och Holger i Norrköping så jag var hemma med pappa och husdjuren. Det var väldigt mysigt.
När vi var på promenad med hundarna så fick jag sitta på Holgers plats. I vanliga fall sover jag oftast under promenaden men inte idag, det var så spännande att sitta längst upp och titta på hundarna.


Kram
Wilmersson

Bilder




Fötter

Jag har kommit på att jag har fötter. De är väldigt fina och jag gillar att leka med dem. Jag övar på att ta av mig strumporna, det går ganska bra, men jag har inte fått av dem helt och hållet riktigt ännu.
Jag sitter ganska hyfsat med lite hjälp också. Jag sitter gärna och tittar på min bror. Han är det bästa i mitt liv. Jag skrattar högt åt honom och han ger mig så mycket kärlek och är dessutom väldigt givmild när det gäller hans leksaker.
Häromdagen lekte vi till exempel med plastdjuren som Holger sparar på. Jag fick ha zebran medan Holger hade kängrun.

I lördags sov jag, mamma, Holger och hundarna hos mormor. Pappa var och träffade några vänner. Vi hämtade honom hos farmor och farfar igår.
Hos mormor hade vi roligt. Vi var på promenad och lekte utomhus. När jag kom hem var mina kinder alldeles röda av all frisk luft.


Kram
Wilmer

Farmor

Grattis till min farmor som fyllde år idag!

Många kramar från Wilmer

Min bror och jag

Jag älskar min storebror. Han är min idol. Ikväll har jag skrattat tills jag kiknat varje gång han har tittat på mig. Han är så snäll mot mig och mycket rolig. Jag fick vara med honom i hans rum idag och leka med klossar. Varje gång jag plockade upp en kloss med handen så applåderade han mig. Han berömmer varje framsteg jag gör och jag får till och med låna hans napp ibland.

När vi skulle ut på kvällpromenad ville inte Holger följa med. Då retade jag honom och satt på hans plats i vagnen, där fick jag tydligen inte vara för då ville han helt plötsligt följa med och sitta på sin plats.


God natt!
Wilmer

Texas och Skorpan

Igår åkte mamma, jag och Holger ner till Norrköping igen, eller snarare Kolmården, och var hundvakt åt mormors hund Skorpan och morbror Frippes hund Texas.
Jag var väldigt trött och somnade på soffan redan klockan åtta på kvällen och sov tills klockan var nästan två då jag vaknade och var hungrig. Holger var fortfarande uppe och lekte då. Han är nästan aldrig trött och han höll mig vaken med honom i ett par timmar. Mormor hade kommit hem också då så jag passade på att umgås lite med henne.
Sen somnade jag om och sov till klockan sex.

Vi åkte hem till skogen på förmiddagen och när vi kom hit var farmor och farfar här hos pappa och husdjuren.
Jag har börjat gilla napp lite grand och har suttit hos farmor nästan hela eftermiddagen och snuttat på min goda napp.





Kram
Wilmer

Pappa och jag

Idag har jag och pappa varit själva hemma med husdjuren. Vi har haft det mysigt. Bortsett från att det kliar så förbaskat i min mun. Jag måste hålla på med händerna och klia hela tiden. Det är nog tänder på gång för hela tandköttet är svullet.

Jag har fått testa att äta frukt ett par, tre gånger men jag tycker inte att det var något speciellt. Varken bra eller dåligt, så nu har visst föräldrarna tänkt att vänta lite innan vi försöker igen, kanske tills det känns bättre i munnen på mig.

Jag sover gott på nätterna. Vaknar var tredje till fjärde timme och är lite hungrig men somnar snart om igen efter att jag fått mat.



Kram
Wilmer

Så här glad...

...är jag när jag vaknar mitt i natten och känner mig lite hungrig.


Natti natt!
W

Pyjamasparty


RSS 2.0