13 månader

Idag blev jag tretton månader och detta var dagen då jag bestämde mig för att ta mina första steg. Vips så glömde jag bort mig och gick mitt på golvet, men när jag kom på vad jag höll på mig fick jag skynda mig att ta tag i något.

Kram
Wilmer

Sommar

Vilken härlig sommar vi har. Vi är ute och badar i barnpoolen på dagarna och det är härligt att vara utan blöja. I helgen har farmor och farfar varit här och vi har haft roligt.
Jag har fortfarande inte börjat gå själv, jag måste hålla i åtminstone någons finger, jag vågar inte släppa taget.
Jag har för övrigt fått tretton tänder och tre till är på gång.

I veckan sov jag, mamma och Holger över hos mormor en natt och var hundvakt hos henne en dag. Det är roligt att leka i hennes sandlåda och jag är väldigt förtjust i Jacko men när jag kröp förbi hans bur så skrek han allt vad han orkade, han trodde nog att jag var en farlig hund.







Kram
Wilmer

14/6

Nu har jag varit ett år jättelänge. Det blev en hel del firande. Tack för alla fina presenter.
På söndagen efter min födelsedag kom farmor och farfar hit och firade mig. På måndagen var vi hos mormor och firade med henne, gammelmoster Kicki, hennes man Anders och min morbror Frippe. Mormor hade ordnat så god lunch och massor av tårta. Jag älskar tårta och kakor, jag kan säga både "kaka" och "tårta".
Jag kan ganska många ord; pappa, mamma, Hogga, Selma, Atlas, Axel, katt, tv, titta, kolla, häst, dricka, bil, brum brum, bada, Puh, sessa, Po, glass osv.

Vi var och köpte flytvästar för födelsedagspengarna som jag fick av morfar och Lena, nu så väntar jag på att föräldrarna ska orka ta med mig och Hogga ner till bryggan och meta.



Kram
Wilmer

Foton




RSS 2.0