Toppen

Vi har det toppen i solen och värmen. Jag ägnar mig åt att växa en hel del. Jag tror nog att Carina på BVC kommer att bli överraskad när hon ser mig om tre veckor. Jag tränar benen så mycket jag kommer åt, skjuter ifrån och sträcker på dem. Nacken är riktigt stadig men full kontroll har jag inte riktigt ännu.


Vi var hos mormor i torsdags och då sov jag hela tiden när vi gick på promenad, fast jag fick ligga i vagnen som jag egentligen inte gillar något vidare alls.

Idag har farmor och farfar varit här och jag har fått en väldans massa uppmärksamhet. Härligt!


Kram
Lillebror

Baby Buddha


Fint väder

Vi hade fint väder här på dagen. Jag fick sova ute på altanen, det är skönt med frisk luft. Har mest ägnat mig åt att sova, äta och kika, som vanligt alltså. Jag blir så glad när jag ser min bror Holger, då ler jag. Jag har legat och kollat på en blå speldosa som också är ett mjukisdjur. Mycket underhållande!



Hälsningar
Wilmer

Nyhet

Jag glömde visst att berätta den största nyheten i mitt förra inlägg. När vi var hos mormor så lade mamma ner mig i resesängen -på rygg- för att hjälpa min bror med något. Bara sekunder senare när mormor kom för att plocka upp mig ur sängen så låg jag på mage. Japp, jag vände på mig. Lätt som en plätt!


Hälsningar
Wilmer


Matvrak

Allt är bara bra med mig och familjen. Jag äter så mycket jag kommer åt, är ett riktigt matvrak.
Jag börjar bli riktigt stadig i nacken nu, om bara någon månad kan jag kanske sitta i bumbon och se lite mer än vad som händer runt omkring mig.
Jag, mamma och Holger sov i stan mellan torsdag och fredag. Vi var där och hämtade microvågsugnen och lite annat. Vi hann också med att hälsa på farmor, farfar och mormor.
I bilen hem från Norrköping var jag sur och skrek så jag nästan tappade rösten. Mamma fick stanna bilen och ge mig lite mat och krama mig lite, då kändes det bättre.
Nu är vi hemma hos pappa och husdjuren i den friska luften.



Många kramar
Wilmer

Jag och Monica


Dryga sex veckor

I torsdags blev jag sex veckor och jag växer så det knakar.  Jag har inte skrivit på ett tag och givetvis gör jag nya små framsteg varje dag. Bara de senaste dagarna har jag blivit intresserad av att titta på leksaker, prata med dem (göra gurglande läten) och försöka slå på dem med mina händer när de dinglar ovanför mig. Ännu har jag inte lyckats slå till någon men jag tänker inte ge upp.

För drygt en vecka sedan, på fredagen fick jag ha mormor för mig själv. Ja, jag och hundarna fick dela på henne. Min mamma, pappa och morbror Fredrik åkte till Göteborg för att gå på konsert. Mormor var prima sällskap. När mamma kom hem klockan fem på lördagsmorgonen satt mormor fortfarande uppe med mig i vardagsrummet och vi hade så trevligt.
Jag fick också träffa min kusin Algot och morbror Jörgen. Algot tyckte inte att jag var så rolig, han ville nog ha sin farmor för sig själv och inte ha en bebis hängande på henne, men det var okej för mig för morbror Jörgen matade mig och tog god hand om mig istället.
Jag har dessutom fått ett par mycket fina skor av Algot och hans föräldarar. Tack! Det var verkligen en bra present eftersom mina föräldrar inte hade köpt några åt mig.

I veckan som gått har jag, pappa och Holger hälsat på farmor och farfar flera gånger. Mamma har ägnat sig åt att packa i våran lägenhet.
I torsdags tog pappa och farfar med sig Selma och åkte till landet, som numera är vårat hem. De skulle visa Selma huset innan, jag, mamma, Holger och hundarna flyttade dit.
Vi åkte till mormor istället eftersom mamma inte klarar att ta ned oss allihop nedför trapporna när vi ska ut med Atlas och Axel.
Vi har haft det härligt hos mormor. Igår var tant Monica där nästan hela dagen och hälsade på och jag fick sitta hos henne jättemycket. Vi har varit ute och gått en del, jag tycker det är ganska tråkigt att åka vagn. I torsdgs fick mamma bära mig i Babybjörnen sista biten för då var jag riktigt förbannad.

Idag kom vi till landet och jag fick äntligen se pappa och farfar igen.
Nu har farfar åkt hem till stan och vi ska visst sova natt.

Wilmer

Kikar

Ligger mest och kikar när jag inte sover.

Växer

Idag var det dags att gå till Carina på BVC igen. Jag är nu 54 centimeter lång och väger 4945 gram. Min viktkurva ser ut som ett stapeldiagram. Carina sa att hon inte trodde att hon hade sett en sådan kurva tidigare. Jag har till och med växt lite mer än vad min bror gjorde.
Carina ska ha semester nu så vi ska inte tillbaka dit förrän i mitten av augusti igen.

Efter BVC gick vi till Halvars och mamma, pappa och Holger köpte glass, jag fick ingen! Sen tog vi en fika med farfar. När han var tvungen att gå tillbaka till jobbet igen så tog mamma och jag ett varv på stan och pappa och Holger gick hem och sov middag.

Ikväll har jag hängt med farsan och kollat på tv när mamma och Holger var och handlade.

Kram
W

RSS 2.0