4 månader

Idag blev jag fyra månader och vi var hos Carina på BVC. Hon tycker givetvis att jag är en stor och mycket fin kille. Jag väger nu 8530g och är 63,5cm lång. Jag är av medellängd men tung.
När vi varit hos Carina åkte vi till mormor och Holger och våra hundbröder stannade där medan jag åkte till farmor och farfar och myste med dem hela eftermiddagen medan föräldrarna var i lägenheten och fixade.
När vi hämtade Holger var både han och jag jättetrötta och somnade i bilen på vägen hem.

Kram
Wilmer


Leker

Jag har börjat intressera mig för leksaker. Jag greppar dem och funderar över vad man kan tänkas ha dem till. Min bror Holger är väldigt rolig och leker gärna med mig. Idag när han och mamma ritade passade jag på att leka lite med mina saker. Annars umgås jag mycket med pappa, han är så skojig och får mig alltid att skratta lyckligt.




I morgon ska vi till Norrköping och hälsa på Carina på BVC för att ta reda på om jag har växt någonting den senaste månaden.

KRAMAR
Wilmer

Grattis Frippe!


Kram Wilmer

Jaha...

...här sitter man då och väntar på att man ska fylla fyra månader så att man kan få sig en bit mat!

Kram
Wilmer

Jag och min docka


Mysigt!
Kram
Wilmer

Morfar och Lena

Idag var morfar och Lena här på besök. Jag umgicks med dem i några timmar, fick en massa uppmärksamhet och var mitt vanliga, glada och sociala jag. Jag fick en fin färgglad docka också. Tack så mycket!
Förutom att ha umgåtts med morfar och Lena har vi inte gjort så mycket idag. Varit ute på två promenader med vagnen och mamma och jag har sovit middag på soffan.


Kram
Wilmer

Hurra för farfar!

Grattis farfar som fyllde år idag!

Vi har varit i Katrineholm och handlat. Jag gillar inte att åka bil. Jag skriker när jag måste sitta fast. Vagnen däremot är helt okej nu när jag får sitta upp, det var det där med att ligga i vagnen som jag hade svårt för. Nu sover jag mest när vi är ute. Om jag inte är hungrig förstås för då ger jag hals!


Nu måste jag sova.

KRAM

Wilmer


Onsdag

I måndags var jag och hälsade på farmor och farfar i några timmar. Holger och hundarna var hos mormor så jag fick ha dem helt och hållet för mig själv. Det var mysigt.
Jag är en nöjd och glad liten kille som alltid har nära till ett leende. Jag sover gott på nätterna också. Visst vaknar jag och äter lite då och då men jag tycker det är skönt att sova.
Idag har jag tränat på att krypa, fast jag kommer ingenstans ännu.

Kram
Wilmer

Stan

Igår var mamma och jag i stan. Först var jag med farmor i några timmar för mamma hade lite att fixa med. Det var kul att vara ensam med farmor så vi fick mer tid att umgås med varandra.
När mamma hämtade mig åkte vi hem till mormor och hälsade på henne, Texas, Skorpan och fåglarna. Jag har inte "upptäckt" djuren helt och hållet ännu, jag ser dem ju förstås men har inte riktigt insett det roliga med dem. Det har min bror Holger gjort däremot. När vi åker i våran vagn sitter han och ropar på hundarna för full hals när de inte är med.

Idag har jag mest åkt vagn känns det som. Först på promenad, sen i Katrineholm. Jag har sovit jättemycket och nu är jag trött och vill sova igen.





Kram Wilmer

Gymkille

Idag har jag gymmat för första gången. Det var roligt, ganska länge. Man kan slå på leksakerna så det låter, det gillar jag.


På eftermiddagen blev jag utsläpad i skogen. Mamma bar mig i babybjörnen och det var okej. Jag somnade till och med en liten stund.

KRAM
W

Premiär

Idag hade jag premiär i sittdelen av vagnen. Det var mysigt. Jag sov hela promenaden. När vi kom hem var farmor och farfar och hälsade på och har varit här hela dagen så jag har passat på att umgås så mycket jag kan med dem.
Natten tills idag sov jag mellan 22:30 och 07:15 utan att äta. Jag är en riktigt liten trötter.



Kram
Wilmersson

Flinaren

Jag har varit snuvig i några dagar men nu känner jag mig bättre. På dagarna flinar jag och pratar mest. Jag skrattar dessutom gärna högt.Jag älskar sällskap och sitter alltid i famnen på någon. Det känns mysigast så tycker jag.

Jag har blivit en riktig baddare på att sova. Natten tills idag sov jag från 22:30 till 06:15 i ett sträck. Gissa om föräldrarna var imponerade.  Fast på dagarna är jag vaken mest hela tiden och umgås.


Kram
W


RSS 2.0