Busfabriken

Igår var jag, Holger, mamma och pappa på Busfabriken med Nova, Tuva och deras föräldrar Jessica och Björn. Det var roligt tyckte jag. Jag sov inte middag men det gick bra i alla fall. Efter Busfabriken åkte vi till farmor och farfar och hälsade på.








Kram
Wilmer

Mormor

I lördags var jag och hundarna hos mormor. Mamma och pappa var på konsert. Mamma var lite orolig över att jag skulle vara tjurig mot mormor eftersom jag nästan aldrig har varit utan föräldrarna men jag hade jätteroligt och var inte ens sur när det var dags att sova.
Hos mormor får man göra nästan vad man vill. Vi lekte utomhus och jag lagade mat i leksaksköket. Mormor tyckte att det blev utsökt.
På natten kom mamma hem och sov med mig. Hon berättade att mormor heter mormor. Jag sa Vroomvroom, men tyckte att det var lite konstigt för jag trodde att hon heter "Tårta" eftersom hon alltid bjuder på tårta.




På söndagen åkte vi och hämtade pappa och Holger hos farmor och farfar. Jag var glad att se Holger och han var glad att se mig. Han sa att han hade saknat mig.
Kram
Wilmer

Uppdatering

Vi har inte gjort så mycket mer än att vara hemma de senaste veckorna. Våran bil har varit trasig och dessutom har vi varit förkylda igen.
Jag övar på att prata och lär mig nya ord varje dag. Jag älskar att gå och blir arg när jag inte får vara på golvet eller marken och öva på mina färdigheter.

Igår var vi i Vingåker och kollade på grisar som finns där. De var gulliga, fast när jag hamnade på marken brevid dem blev jag lite rädd. Mitt nya ord för dagen blev "grisarna".




Idag var vi inne i Katrineholm och kollade in ett litet nöjesffält. Det är Katrineholmsdagarna den här veckan. Jag fick dra i ett snöre där det var vinst varje gång och fick en liten hund. Sen fick jag en ballong som var en nyckelpiga. Pappa och jag köpte popcorn, det var väldigt gott.
Jag gillar att äta. Mest tycker jag om fika. Och McDonalds. Jag kan säga "kaka", "bulle", "glass" och "burgare" väldigt bra.


Jag och Holger har fått en ny vagn. Det är en cykelkärra som man kan göra om till "joggingvagn". Pappa börjar jobba igen den sista augusti och då kommer jag, mamma och Hogga vara ute och promenera mycket ensamma med hundarna och då tyckte mamma att det var praktiskt att ha en bekväm, vädertålig och lättkörd vagn. Det är jättemysigt att åka i den. Holger och jag kan ha med oss leksaker och böcker. Man sover gott på storebrors axel också.


Kram
Wilmer

RSS 2.0