1 år

Idag fyllde jag ett år. Jag gillar att fylla år. I morse fick jag presenter. Av Holger fick jag en speldosa och av föräldrarna en spis, kastruller och två filmer, en med Teletubbies som jag älskar och en med Lilla Prinsessan som jag kallar för "sessa".
På eftermiddagen åt vi jordgubbstårta, det tyckte jag var jättegott och skrek ilsket när föräldrarna fick för sig att vi ätit klart och försökte duka bort tårtan, jag ville fortsätta och äta.



Kram
Wilmer

Bvc och Uppdatering

Idag var vi hos Carina på Bvc. Vi träffade också doktor Falck och jag fick spruta. Sprutan hade jag kunnat vara utan men annars gick det bra. Jag hade växt på längden, är nu 76cm men jag hade gått ner ett par hundra gram i vikt och väger numera 10770 gram. Doktorn sa att det inte var konstigt, jag har ju börjat krypa och går omrking (och håller mig i) hela dagarna, dessutom sover jag ju längre på nätterna och "missar" ett mål mat per dygn.

Efter Bvc hälsade vi på farmor och farfar, det var roligt och jag kröp omkring i hela lägenheten och struntade i att sova middag idag vilket resulterade i att jag var ganska trött när vi kom hem ikväll.

Igår var vi på Kolmårdens Djurpark men jag tyckte inte det var så roligt. Jag är så nära att börja gå helt utan stöd nu att jag vill bara vara på golvet och träna, inte sitta i någon gammal vagn men jag tyckte att delfinshowen var bra och skrattade och klappade i händerna.

Idag hos farmor när mamma tog av mig blöjan tog jag mig på snoppen och sa "kissa" =)

Förra veckan var vi och hälsade på Nova och hennes lilla bebissyster Tilda. De har en toppenfin sandlåda som var rolig att leka i.

I fredags var vi hos Indra och Tilde, det var också roligt, de har så mycket spännande leksaker, bland annat en Dora docka som jag tyckte var väldigt underhållande.





Kram
Wilmer

Sand och glass

Igår var vi och hälsade på mormor. Jag fick äta glass själv, det var otroligt roligt och gott men väldigt kladdigt.
Vi lekte utomhus i sandlådan, det var jättekul att krypa omkring och leka med alla sakerna.

Idag när jag och pappa var ensamma hemma för mamma och Hogga var och handlade så gick jag ett steg, eller ett halvt, jag flyttade i alla fall ena foten framåt när jag stod på golvet. Mormor hade drömt att jag gick i natt så nu är det nog på gång!



Fjärrkontrollen vet jag minsann vad man har till, här försöker jag få den där gubben att sluta prata;


Kram
Wilmer


Bara bra

Allt är bra med oss. Vi, jag och min bror, har varit lite lata när det gäller att uppdatera våra bloggar.
Vi har haft näst intill sommar och varit ute mycket och haft det härligt.
Jag har hunnit att bli elva månader och har fått tolv tänder. Jag kan krypa supersnabbt men att gå har jag fortfarande inga planer på.
Jag gillar att prata. Babblar från morgon till kväll och är fantastisk på att härma.
Jag älskar mariekex och bäst är det när man får fika på yttertrappan. Då ropar jag -Kaka!


Kram
Wilmer

RSS 2.0