Välkommen Nils!

Nu har Emma och Anders äntligen fått sin lille Nils. Välkommen till världen!

Kram
Wilmer

Mormor

Natten tills idag sov jag, mamma, Hogga och hundarna hos mormor. Pappa jobbade extra på sitt jobb.
Vi har varit ute och promenerat och lekt både inne och ute. Utomhus så gungade jag, det var okej en liten stund.
Jag tycker det är roligt med hundarna och säger "vovva" när jag ser dem. Jag gillar också fåglarna, och lampor. Jag pekar på lamporna och säga "pampa".




Kram
Wilmer

10 månader

På söndag blir jag 10 månader. Idag var vi på BVC på min 10-månaders kontroll. Jag var 73cm lång, vägde 10950g och mätte 48 cm runt huvudet. Nästa gång jag ska tillbaka till BVC är när jag fyller ett år och då ska jag träffa läkaren och ta spruta.
Vi åkte och hälsade på farmor och farfar innan vi åkte hem till Katrineholm, jag lekte på golvet med alla saker och hade jätteroligt.
Jag kör med bilar och säger brrrrrrr. Jag härmas mycket också. Jag "säger" pappa, lampa, banka och karta. När jag såg hästar på tv så gnäggade jag.

Igår var jag och mamma och åt lunch med Novas mamma Jessica i Katrineholm, det tyckte jag var roligt och var glad och solig hela tiden.



Kram Wilmer

Fixar

Jag har så mycket att fixa med nu för tiden. När jag är i soffan till exempel. Då bara måste jag ta legobitar och resa mig upp med dem och lägga dem i en alldeles speciell ordning på fönsterkarmen. Det är ganska komplicerat faktiskt.
Jag reser mig upp blixtsnabbt nu men kan inte gå ännu. Jag tycker det är lite läskigt och när jag upptäcker att jag inte har något stöd så sätter jag mig ner.

Farmor och farfar var hos mig, pappa och Hogga måndag till onsdag. Det var väldigt roligt men jag blev glad när mamma äntligen kom hem. Jag tror att mamma var om möjligt ännu mera glad än vad jag var.

Jag härmas mycket. Jag vill också prata. Idag när jag såg hästar på tv så gnäggade jag.
Jag har sju tänder och när pappa vägde mig häromdagen vägde jag ca 11 kilo, men vi får se mer exakt på fredag när jag ska till Carina på BVC igen.





Kram
Wilmer

Hurra hurra hurra hurra!

Grattis på födelsedagen idag mormor!

Kram
Wilmer

Bara jag (inte så bara)


3/3

Härom natten vaknade mamma av att jag ropade. Jag hade "krypit" ner till sängaveln i fotändan men när jag kom dit lyckades jag inte vända tillbaka och ta mig till kudden igen.
Det där med att kalla det krypa är inte riktigt sant, men jag tar mig fram på lite olika sätt i alla fall och jag övar envist. Idag gick jag lite utmed ryggstödet i soffan, fast jag tror inte att jag kommer att vara redo att gå på riktigt än på ganska länge.





I lördags var vi hos Anders och Emma och hälsade på för Anders fyllde år. Det var roligt att träffa dem.
I söndags kom farmor och farfar hit och jag blev kramad av dem i några timmar.

Kram
Wilmer

RSS 2.0