Mina mått

Idag har vi varit i Norrköping och hälsat på Carina på BVC. Vi var på min åttamånaders kontroll. Jag var 70cm lång, vägde 10350g och var 47cm runt huvudet. I skostorlek har jag 21 fast det är inte något som Carina mäter förstås, däremot tyckte hon att det var hög tid för mig att börja krypa. Det tycker inte jag. Jag kanske inte ens vill lära mig, det vet ju inte hon.

Efter att vi varit på BVC så åkte vi och hälsade på farmor och farfar, när vi varit där var det dags för oss att glädja mormor med en visit.

I söndags var morfar och Lena här och hälsade på oss. Jag fick ett toppenfint "hus" med en massa roliga funktioner och finesser på att leka med, det var verkligen uppskattat.




Kram Wilmer


Gluggen

Allt är bra. Vi gör inte så mycket, det vanliga bara så jag bjuder väl på en bild tills jag har något att berätta.



Kram
Wilmer

Farfar

Idag var farfar här och hälsade på oss. Det var roligt men vi saknade farmor som tyvärr inte kunde följa med eftersom hon varit sjuk och var rädd att smitta oss.


Wilmer

Äntligen...

...tog föräldrarna in "raketen" från förrådet. Holger fick ha den redan när han var liten, jag har fått vänta jättelänge. Hursomhelst är den väldigt rolig att leka i, jag tar mig fram baklänges väldigt fort och framlänges lite sådär halvbra. Extra roligt är det förstås när Holger leker med mig och hämtar grejer till mig.


Allt är bra med mig, jag växer lite varje dag och börjar bli en riktig tungviktare.

Kram
Wilmer

BarbaSöt

Jag har inte fått följa med på promenad på två dagar. Föräldrarna tänkte visst att det blev för kallt för mig att sitta stilla i nästan -20 grader så länge. Idag var det bara fem grader kallt så jag fick åka med igen. Det var skönt att komma ut och jag sover så gott i min åkpåse.

Idag var det trettondagen och farmor och farfar kom hit och hälsade på, det var roligt att träffa dem igen.

I morse såg pappa att jag kröp en hel centimeter i sängen. Hur detta uppmättes är något osäkert men vad vi vill säga med detta är att jag tydligen inte är helt och hållet markfast i alla fall:)



Kram
Wilmer

7 månader

Nu har jag firat min första jul och mitt första nyår. Jag har dessutom hunnit bli sju månader och har fem tänder.

Jag vill passa på att tacka för alla fina julklappar. Tack, tack, tack!

Vi mår bra här i de sörmländska skogarna. Idag var det för kallt för mig att gå ut så jag har varit inomhus hela dagen.
Jag växer så det knakar och är en sällskapssjuk liten (nåja) kille som är nöjd och glad bara någon tittar på mig och pratar med mig hela tiden.

Till min stora lycka har jag fått sova brevid Holger i några nätter nu. Han är min stora hjälte! Den första natten han låg brevid mig var jag så uppspelt att jag inte kunde sova. Jag bara låg och rullade efter honom för att få känna på honom och sno hans napp.
När vi sover håller Holger i min hand, han tar så väl hand om mig.


Kram
Wilmer

RSS 2.0