Algot

För det är ingen vanlig dag för det är Algots födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Kram
Wilmer

Varmt

Vi har det varmt och skönt här, idag har det nästan varit som sommar. Det verkar som jag lätt blir solbränd om kinderna så föräldrarna försöker hålla mig ur solen så mycket som möjligt.
Jag har tränat lite på att gå med lära-gå-vagnen. Det går bra men jag är väldigt försiktig, mamma säger att jag ser ut som en gammal gubbe som är ute med sin rullator.

I torsdags åkte jag med mamma och Holger till mormor. Vi var och handlade leksaker som vi ska ha där tillsammans med våran kusin Algot. Det var roliga leksaker men mest gillade jag kartongerna.

Jag och Holger köpte cyklar för våra påskpengar som vi fick av morfar och Lena. Jag köpte en trehjuling som heter Pelle men mina ben räcker inte riktigt ner till tramporna ännu så jag kör bobbycar så länge. Jag har kommit på hur man får den att backa i alla fall. Alltid något. Det som är riktigt svårt är att undvika att backa på hundarna eftersom de alltid vill vara med och leka.


Kram
Wilmer

Zoo

Efter att ha sovit hemma en natt så packade vi in oss i bilen igen i måndags och åkte till Kolmårdens Djurpark. Hundarna var hos mormor under tiden.
Det var roligt på djurparken. Jag fick klappa djuren i Barnens gård.






Vi gick även till tropikariet. Jag tycker om att titta på fiskar och hajarna gillade jag också. Holger var först lite rädd för den ena hajen men det skulle han aldrig erkänna så här i efterhand.
En liten apa kom och satt på min vagn, jag var lite skeptiskt till det, jag vill helst ha min vagn i fred.




Kram
Wilmer

Påskhelgen

Över påsken hälsade jag, mamma och Holger på morfar och Lena i Skåne. Det var en väldigt lång bilresa och det tyckte jag var lite tråkigt men förutom det var allt bra.
Jag är lite mammagris just nu och ville mest vara med min mamma men jag lekte lite med min låtsaskusin Vile också. Vile och jag tycker om samma saker, nämligen att ta av oss strumporna och sno varandras nappar. Kul med någon som är på samma nivå!




Jag vill också berätta att den 9/4 fick jag och Holger en liten syssling som heter Mio. Välkommen till världen!

Kram
Wilmer


Hurra!

Idag fyller världens bästa pappa år. Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Dessutom fick Nova en lillasyster i morse -välkommen till världen!

Kram
Wilmer

Glad Påsk



Kram
Wilmer

Sugrör

Vi har haft några härliga dagar här med vackert vårväder då vi har varit ute mycket.
I förrgår kom jag äntligen på hur man dricker ur sugrör och igår när farmor och farfar var här så gav farfar mig av Holgers o´boy ur sugrör. Gissa om det var gott!

Mamma lurade mig att stå själv igår, och idag provade jag lite av egen fri vilja. Hon satte en hink i händerna på mig och jag trodde att det var något stadigt att hålla i, så vips stod jag lull.







Kram
Wilmer

Måne

Igår var jag och pappa hemma med hundarna och Selma när mamma och Holger var iväg en sväng. Vi var ute och jag åkte lite mer Bobby Car.
Idag när jag var med mamma och hundarna på promenad så upptäckte jag månen för första gången. Jag sträckte mig efter den och ropade åt den under nästan hela promenaden.




Kram Wilmer

Bil

Igår testade jag att köra lite Bobby car. Det var roligt.
Idag var vi på Vingåkers Factory Outlet och åt lunch med Dennis, Åsa och Tess. Tess är drygt tre månader äldre än mig och jättesöt.


Kram
Wilmer

RSS 2.0