3 månader

Idag blev jag tre månader. Jag blir mer och mer stadig för var dag och sover bättre och bättre på nätterna. Jag övar på att sitta så ofta jag kommer åt och ser fram emot att få testa lite riktig mat om bara en månad.

Nu är det dags för mig att sova.
Kram
Wilmer

Spruta

I morse packade vi in oss i bilen och åkte ner till Norrköping. Jag skulle till Carina på BVC och vägas, mätas och få första sprutan.
Jag väger nu 7495g och är 60,5 cm lång.
Jag var glad och skrattade och jollrade åt Carina, men så helt plötsligt så stack hon mig i låret med en spruta. Jag skrek allt vad jag orkade och fortsatte skrika tills vi kom hem till farmor och farfar och jag fick lite att äta. Då som först tysnade jag.
Min första spruta var som ni förstår traumatisk. Och den där Carina, henne litar jag aldrig mer på:)

Vi var kvar hos farmor och farfar tills på kvällen.
Nu är vi hemma och det är dags att sova natt.



Wilmer

Välkommen till världen Vile!

Den 13 augusti fick jag och Holger en liten "kusin" som heter Vile. Idun har blivit storasyster.
Jag hoppas att vi får möjlighet att ses snart.



Kram
W


Kort

När vi var hos mormor så testade vi om jag kanske kunde sitta i en matstol vid bordet. Det gick bra, förutom att jag är en aning för kort fortfarande:)

Morbror Frippes hund Texas höll sig som vanligt i närheten.

Kram
W

Tack mormor!

Igår åkte vi till stan hela familjen. Mamma och pappa skulle måla och fixa i lägenheten så jag och hundarna fick vara hos mormor. Jag hade en jättebra dag. Jag hade inte sett mormor på ett tag nu så jag hade jättemycket att säga till henne vilket gjorde att vi pratade mest hela dagen. Hon verkar förstå mitt språk ganska bra tycker jag. Jag sov bara en halvtimme på hela dagen.

När föräldrarna kom och hämtade mig vid nio på kvällen så somnade jag i bilen på vägen hem. Mamma väckte mig klockan ett och då åt jag och fick på mig pyjamas sen sov jag till klockan sex i morse. Man blir trött av att hälsa på mormor.

Idag har vi inte gjort så mycket, mest varit hemma och så handlat lite i Vingåker.


Kram
Wilmer

Farmor och farfar på besök

I fredags var jag ute med mamma, pappa och Holger i skogen och plockade svamp. Mamma bar mig i Babybjörnen och vi var ute i flera timmar. Pappa hade Holger på ryggen i en bärstol. Jag sov mest hela tiden och njöt av den friska luften.

Igår åkte mamma till stan för att packa ihop det sista(?) i lägenheten. Farmor och farfar kom hit till oss och har sovit här. Det har varit toppen att ha dem här, då finns det alltid någon som vill hålla i mig och gosa med mig.
Jag är en riktigt sällskapssjuk kille som älskar att vara i någons famn. Om man lägger ner mig så märker jag det på direkten och protesterar vilt!

Jag har varit glad och solig när mamma varit borta, men jag började gråta nästan direkt när hon kom tillbaka.

Här tittar jag på Playhouse Disney med min bror:


Kram
W


En glad skit


NT

Jag var i tidningen i lördags 9/8:
http://www.nt.se/nyfodda/

Wilmer


Bvc

Mamma, jag och Holger har varit datorlösa i några dagar för vi har varit i stan sedan i fredags. Ikväll kom vi tillbaka till det som förr kallades landet och som numera är "hem".
På förmiddagen var jag på Bvc och blev läkarundersökt, vägd och mätt. Jag är nu två och en halv månad och är 58cm lång och väger 6980g. Jag är en stor kille, men aningen mindre än vad Holger var. Doktor Olle Mattsson sa att jag har nacke som en olympisk brottare. Det stämmer nog.

När vi åker bil vill Holger gärna hålla mig i handen, det är mysigt tycker jag.


Kram Wilmer


Min bror och jag


Lille Jag




Veckan som gått

I tisdags åkte jag med mamma och storebror till Norrköping. Min bror sov hos farmor och farfar och jag fick ha min mamma alldeles för mig själv. Det var mysigt och händer inte allt för ofta.
Vi var och handlade lite frukost och blöjor efter att vi hade lämnat av Holger, sen åkte vi hem till lägenheten och sov. Jag sov tre timmar i sträck vilket mamma tyckte var fantastiskt.

I onsdags morse gick vi upp tidigt och knallade omkring lite i stan medan vi väntade på att vår bil som var på verkstan skulle bli klar, sen åkte vi till farmor och farfar och var där ett tag innan det var dags att hälsa på mormor.
Vi sov hos mormor till på torsdagen och på eftermiddagen träffade jag min kusin Algot. Han lekte med Holger, verkade mest tycka att jag var jobbig, speciellt när jag skrek för att jag var hungrig.

Vi kom hem till pappa igår kväll. Skönt! Idag har jag inte gjort så mycket mer än det vanliga. Ätit och sovit alltså.


Natti!

W


RSS 2.0