Sex månader

Idag blev jag stora killen. Ett halvt år. Men någon tårta blev det inte. Det får vänta tills jag fyller ett helt år säger föräldrarna.

I torsdags åkte vi till Norrköping och jag och mamma sov hos mormor. På fredagen var jag med mormor när mamma var i skolan. Vi hade väldigt trevligt och alla hundarna var där.


Kram
Wilmer

Atlas och jag

Idag gjorde vi en snögubbe för det var kramsnö.



Vi var i Katrineholm en sväng på eftermiddagen och sen har jag och min husky Atlas legat på soffan och tagit igen oss.



Kram
Wilmer

Björnen sover inte

han är ute och leker i snön!




Övar

Idag har jag övat lite på att stå. Det går bra, bara jag håller mig i och någon av föräldrarna är med och fångar mig när jag råkar rasa.


Annars gillar jag att leka. Gärna med saker men allra helst med min bror, han är verkligen rolig.




Kram
Wilmer

Ny leksak

Idag var Nova här och hälsade på oss med sina föräldrar Björn och Jessica. Det var roligt att få besök och dessutom fick jag en jättefin present. Det var en sköldpadda som man stoppar olika klossar i.
När de åkt hem satt jag på golvet och lekte med min nya leksak men Holger tog den ifrån mig hela tiden. Då skrek jag allt vad jag orkade i falsett. Jag vill faktiskt också leka ibland.
När Holger hade gått och lagt sig så fick jag ha min nya leksak i fred. Den är väldigt rolig och god att äta på.



Kram
Wilmer

Leker lite


Tvåan kom



Nu sticker det fram små taggar på tand nummer två så snart är jag redo att gnaga i mig en morot.

I onsdags packade vi in oss i bilen och åkte ner till Norrköping. Det var ju dags för min 6 månaders kontroll. Jag är  bara fem månader och två veckor men det var helt okej att göra den lite tidigare. Jag fick godkänt av Dr Falck (inte Dr Mattsson som mamma hade lurat i mig) som fick godkänt av mig tillbaka för jag smilade upp mig för honom och var väldigt gullig och medgörlig.
Jag är nu 67,5 cm och väger 9195g.

Jag, mamma och hundarna sov hos mormor till i torsdags och pappa och Holger sov hos farmor och farfar.
I torsdags var mamma och pappa i lägenheten och fixade hela dagen och jag fick vara hos mormor. De kom inte och hämtade mig förrän mitt i natten.
Jag hade det jättebra hos mormor och hon berättade för mamma att jag sagt vovva flera gånger. Jag härmar Holger när jag gör det. Det är verkligen sant men mamma är en smula skeptisk.

Kram
Wilmer


Ettan kom

Sådär ja. Nu har den första lilla tandspetsen spruckit igenom. Äntligen! Jag är öm och svullen i munnen och hoppas att det kommer fler så jag slipper ha ont.

Vi har det bra. Vi har firat Holgers tvåårsdag i flera dagar nu. Jag har fått umgås med mina släktingar och bekantat mig närmare med dem. Jag har också fått presenter trots att det inte är jag som har fyllt år. Jag fick en liten skallra av moster Evelin och så fick jag en skylt att ha på dörren till mitt rum (när jag får ett) av farmor och farfar. Av mormor fick jag en tjusig tomtedräkt.

I morgon ska jag på för tidig sexmånaders kontroll på BVC, då ska jag inte bara träffa Carina utan också Doktor Mattsson.


Kram
Wilmersson

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Idag fyller världens bästa storebror två år! Grattis Holger!!!



Kram
Wilmer

081108


Bara bra

Allt är väl med mig, en aning förkyld men inget allvarligt.
Jag övar på att sitta och så äter jag mer och mer gröt för varje dag. Idag fick jag banan också, det var gott.
Jag har kommit på att det är roligt att göra pruttljud med munnen så det brukar jag roa mig med.



Kram
Wilmer

RSS 2.0