God Jul



Önskar Wilmer

Pappa

Idag har jag varit hemma med pappa och hundarna när mamma och Holger var i stan. Vi har haft det väldigt roligt. Min favorit idag var att gå till brevlådan och hämta posten. Då flinade jag hela vägen.
När vi var ute med hundarna fick jag åka på Holgers plats i vagnen, det gillar jag jättemycket. I vanliga fall sover jag nästan alltid när vi går på promenad med vagnen men när jag sitter "fram" så är jag vaken och ser mig omkring.

I måndags åkte jag med mamma, Holger och hundarna till Norrköping. Vi hälsade på min mormor och där träffade vi också Algot och hans föräldrar. Algot har en massa leksaker hos mormor som jag fick låna.
Vi sov i mammas gamla rum och jag fick sova i samma säng som Holger, det var mysigt. När vi skulle somna så låg jag och snodde hans napp och drog honom i håret, då skrattade han åt mig.

Igår morse åkte mamma och jag hem och hämtade pappa och tog med honom till Norrköping. Pappa och jag hälsade på farmor och farfar när mamma åkte och hämtade Holger och hundarna, sen kom de också dit.
Vi åkte hem på kvällen igen. Det blev mycket bilåkande för mig men det var okej, jag sov mest.

Jag har börjat att borsta mina tänder, det är viktigt att ta hand om dem, alla tre.


Kram
Wilmer

Ny mössa

Snygg va?

Trean kom så småningom

Japp, nu har jag fått tre tänder och kan bitas på riktigt!


Jag har haft magsjuka, det är inte roligt, särskilt inte att kräkas, det är direkt otrevligt.
Annars händer det inte så mycket här. Jag gillar att plocka med olika saker och börjar få väldigt bra öga-hand kordination.
Jag har inte fått smaka så mycket ny mat eftersom jag varit sjuk och inte ens velat ha välling men nu när jag känner mig bättre hoppas jag att det blir ändring på det. Jag gillar gröt bäst. Frukt tycker jag är okej men det är inte min favorit.


Kram
Wilmer


RSS 2.0