Dryga sex veckor

I torsdags blev jag sex veckor och jag växer så det knakar.  Jag har inte skrivit på ett tag och givetvis gör jag nya små framsteg varje dag. Bara de senaste dagarna har jag blivit intresserad av att titta på leksaker, prata med dem (göra gurglande läten) och försöka slå på dem med mina händer när de dinglar ovanför mig. Ännu har jag inte lyckats slå till någon men jag tänker inte ge upp.

För drygt en vecka sedan, på fredagen fick jag ha mormor för mig själv. Ja, jag och hundarna fick dela på henne. Min mamma, pappa och morbror Fredrik åkte till Göteborg för att gå på konsert. Mormor var prima sällskap. När mamma kom hem klockan fem på lördagsmorgonen satt mormor fortfarande uppe med mig i vardagsrummet och vi hade så trevligt.
Jag fick också träffa min kusin Algot och morbror Jörgen. Algot tyckte inte att jag var så rolig, han ville nog ha sin farmor för sig själv och inte ha en bebis hängande på henne, men det var okej för mig för morbror Jörgen matade mig och tog god hand om mig istället.
Jag har dessutom fått ett par mycket fina skor av Algot och hans föräldarar. Tack! Det var verkligen en bra present eftersom mina föräldrar inte hade köpt några åt mig.

I veckan som gått har jag, pappa och Holger hälsat på farmor och farfar flera gånger. Mamma har ägnat sig åt att packa i våran lägenhet.
I torsdags tog pappa och farfar med sig Selma och åkte till landet, som numera är vårat hem. De skulle visa Selma huset innan, jag, mamma, Holger och hundarna flyttade dit.
Vi åkte till mormor istället eftersom mamma inte klarar att ta ned oss allihop nedför trapporna när vi ska ut med Atlas och Axel.
Vi har haft det härligt hos mormor. Igår var tant Monica där nästan hela dagen och hälsade på och jag fick sitta hos henne jättemycket. Vi har varit ute och gått en del, jag tycker det är ganska tråkigt att åka vagn. I torsdgs fick mamma bära mig i Babybjörnen sista biten för då var jag riktigt förbannad.

Idag kom vi till landet och jag fick äntligen se pappa och farfar igen.
Nu har farfar åkt hem till stan och vi ska visst sova natt.

Wilmer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0